fredag 23 december 2011

Julfabriken

Igår hade vi full rulle här hemma med att fixa jul. Det blev morotslåda, kålrotslåda och början på potatislådan. Den måste stå i rumstemperatur över natten och idag åkte den i ungnen. Därtill gjorde jag pepparkaksdegen igår som vi ännu skall baka pepparkakor av med tjejen idag. Hon fick också hjälpa till med att klä julgranen, och tyckte väldigt mycket om det. Ifall hon skulle ha fått bestämma helt skulle granen vara full med bollar.
Nu har vi varit och firat jul hos min pappa och så ska vi göra en sista julstädning (dammsuga och städa bord), baka pepparkakor och paketera lite julklappar. I morgon kommer min mamma och syster och firar jul till oss, det är faktiskt första gången som vi ska fira jul i vårt eget hem. Tidigare år har vi alltid åkt någonstans men nu tänkte vi att det är lättast för oss att de andra kommer till oss när vi en gång har utrymme. Det här var dessutom första gången jag gjorde lådorna själv, få se hur de smakar.

Undra om det blir lika mycket julklappar i år som förra året, det var alldeles galet. Vet inte riktigt vart vi ska få allt och rymmas i så fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!