tisdag 5 juni 2012

Hemma

På lördag-söndag natt kom vi hem från Kreta men det var inte någon trevlig hemkomst eftersom jag hade visdomstandsoperation genast på måndag så nu går jag med ispåse på kinden varannan timme och äter antibiotika och värkmedicin.

Men själva resan gick väldigt bra och var super lyckad. Skall komma tillbaks till resan lite senare. Flickan njöt säkert mest av alla, hon fick vara utomhus hela tiden, springa och leka mycket och träffa nya människor. Hon blev väldigt bra vän med två danska flickor, systrar på 5 och 6 år. De lekte så fint tillsammans fastän de inte alltid fattade vad den andra sade och fastän flickorna var så pass mycket äldre. Sista kvällen var det mycket kramande och pussande. När vi gick till rummet och berättade att flickorna inte skulle vara där och leka med Flickan nästa dag konstaterade hon Flickorna åka flygbande, Tinna ledsen. Så rörande.

Här hemma har det igen varit lite annan ton, Flickan har varit så krävande och dagarna känns väldigt tunga. Vi saknar alla tillbaks till Grekland. En liten downer har dessutom maten varit, efter en vecka med otroligt mycket och god mat känns det lite trögt att sätta i sig en torr brödbit på morgonen eller äta några dagar gammal lasagne. För att inte ens nämna min diet nu efter operationen. Men mycket glass går det i alla fall åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!