fredag 4 maj 2012

Hon sover

Fatta, att Flickan somnade i sin nya stora barns säng direkt. Hon var nog trött, men det kan alltid sluta på två oika sätt: att hon somnar snabbt eller att hon börjar härja och gå på övervarv. Det verkade redan lite dåligt när jag låg bredvid henne där i hennes säng och läste och hon var för det mesta intresserad av hyllan i ändan av sängen och sakerna som fanns på den. Men inte ett knyst hördes när jag gick därifrån ovh efter en tid då jag gick och kollade att hon inte sitter i leksakslådan, låg hon sött där i sin säng med nallen under armen. Älskling.

Hon var så ivrig över sängen redan då den hämtades. Hon talade oavbrutet om hur pappa hämtar säng åt henne och när han kom hem hjälpte hon till att bära den och berättade var den skulle vara. Kära barn, hur glad hon kan bli av en säng. Vi lämnade ännu lakanen i spjälsängen så det går lätt att flytta över henne i den ifall sovandet inte skulle lyckas så bra men nu ser det väldigt lovande ut.

2 kommentarer:

  1. Härligt att sängen blev en succe' :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det var nog härligt! :) Ikväll gick det lika smidigt men hon hade hunnit somna i bilen redan och vi flyttade henne bara över i sängen.

      Radera

Tack för att du kommenterar!