fredag 27 april 2012

Broccoli är bäst

Nu har Lillgubben avancerat i matväg, nuförtiden äter han förutom potatis, batat, morot, broccoli och gröt även avokado, banan, päron, höna, gris, ris och pasta. Allt som fingermat och det löper faktiskt bra. Han har blivit bättre på att ta tag i maten och i dag tog han faktiskt pasta med pincettgrepp. Dock tror jag att det var närmast ett misstag men ändå.

Den absoluta favoriten är broccoli, när man sätter Lillgubben i sin stol och skuffar den framför bordet sträcker han genast handen efter den gröna broccolin. Oftast är det den som också tar slut allra först. Hönstrimlorna tycker han också om att suga på men de är på något sätt krångliga, när han får en bit loss får han biten ganska ofta i halsen. Banan är också en favorit och det äter han stora mängder av.

En negativ sak med fast föda tycker jag är att kakkan luktar så mycket värre, men det är som tur en väldigt liten grej då det kommer en, högst två gånger om dagen och nuförtiden sker det inga kakkakatastrofer som med mjölkkakkan, som kunde vara på precis alla kläder, lakan, underlag you name it. Sorry för avföringsdiskussionen!

Jag kan inte ladda upp bilder för mannen spelar PS3 via nätet, hans NHL match blir rubbat. Dah liksom! Men uppdaterar med bilder sen senare eller i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!