fredag 28 september 2012

Som inbjuden gäst

För någon vecka sedan fick jag en inbjudan till Lanternas förnyade Iskus öppnande och där befann jag mig ikväll. Fick som tur en kompis med mig i sista minuten eftersom det inplanerade sällskapet inte kunde följa med och alla tycktes ha något för sig just ikväll. Man kände sig riktigt viktig när det skakades hand med en rad människor som tog emot oss och fick skumppaglaset i andra handen. Designarna berättade om sina nyheter och man kunde göra affärer med bra reaprocent under kvällen, delta i utlottningar och äta och dricka gott.


Förutom plockbordet fanns där en kock som gjorde wok och berättade om induktionsplattan samtidigt. Mig behövde han inte övertala, jag svär vid induktionsplattans namn redan. Heidi Sohlberg var kvällens programledare och min kompis vann 300€:s presentkort till Isku, inte illa!




Annars gick vi runt och kollade på möblerna och inredningsprylarna och fick inspiration.





































































Har redan en längre tid haft en konstigt tanke av att skaffa något i ljust trä hem till oss. Men ännu lite ljusare än bänkarna här ovan. Tänker mig en viss vägghylla till köket, som borde behandlas med olja och fås upp på väggen i något skede. Den urpsrungliga planen var nämligen mörk, som arbetsbänken i köket, men tycker det blir för mörkt och dystert. Och konstig därför att jag inte velat ha något i träfärg i vårt hem på flere flere år...











Det som jag tyckte om var de små färgklickarna i en neutral inredning. Tyckte att limegrönt inuti de annars så vanliga svarta lamporna var roliga och lampan med stadssiluetten tycker jag annars bara om, vet inte bara vart jag skulle placera den. Lampan med de tre små skärmarna i olika färger skulle kunna passa in i barnrummet?

Som kvällens extra programpunkt uppträdde Tuliryhmä Polte ute på parkeringsplatsen.







































 Fick skitmycket Lilla My vibbar av flickan i gruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!