tisdag 5 februari 2013

3-års festligheterna

Vi firade Flickans födelsedag i två omgångar, som vi firat alla barnens födelsedagar hittills. Vi bara inte ryms alla samtidigt när det skall vara släktingar (största delen av mannens släktingar bor i huvudstadsregionen och om man bjuder en så måste man bjuda alla) och vänner, varav största delen ännu i det här skedet är våra, föräldrarnas, vänner men så småningom börjar väl kompisfesterna komma in i bilden. Speciellt nu efter dagisstart. Flickan bara babblar på om sina vänner på dagis och leker att hon ringer dem osv. En del vänner har barnen ändå fått via våra vänner, t.ex. deras barn som speciellt Flickan ofta talar om, även dem hon inte ännu ens träffat. Och nog tycker de ju om våra vänner också, de liksom hör till deras liv tycker de.



































Den fina, lilla damen på lördagens släktfest.

Småkusinerna hade roligt tillsammans.

Alla leksaker vältes ur lådan och t.o.m. hästen låg på rygg.

Vi bjöd på skink-paprikasnurrar, kött-svampsnurrar och knackkorvar och köttbullar åt barnen. Som kaka hade vi en Angry Birds kaka och morotscupcakes med grisar på, som hade stulit äggen (i skålen).

Det var full fart och fläng med kompisarna.

Ungarna på söndag.

Festerna var lyckade och Flickan fick fina gåvor. Fast de inte hade så stor roll. Hon tycktes uppskatta tiden med vänner, nära och kära mest vilket jag gläder mig över. Visst tyckte hon det var roligt att få presenter, men jag tror hon skulle ha varit lika glad fast hon skulle ha fått mycket mindre (billigare) presenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!