fredag 20 januari 2012

Sim sim sim, uima uima

 Flickan i början av december

Ja, man kan eventuellt gissa vad vi gjorde igår pga rubriken. Det var simdag igen och den större ungen var alldeles hyper hela dagen när hon väntade på det. Vi har babysimmat med henne sen hon var 4 månader gammal och hon älskar det så att man blir riktigt varm i hjärtat när man ser glädjen sprudla ur henne. Nu har vi simmat två gånger med lillgubben också och på torsdagar går vi på syskonsim där hela familjen deltar. Flickans egen grupp har varit på måndagar och där får man simma till den månads slut då barnet fyller två, så denna månad har flickan extramycket sim. Hon simmar både måndagar och torsdagar och tar inte alls illa upp av det.

Flickan i oktober 2010.
Lillgubben får använda samma pinkfärgade simbyxor till en början. Flickan hade dom ända tills hon blev ett år men lillgubben är så pass större och knubbigare att byxorna nog inte passar många veckor på honom mer :)

Lillgubben har också visat ett omtycke för simmandet och skrattar och ler när man simmar "näsa mot näsa" med honom. Igår blev han bara väldigt ledsen efter simmet eftersom bastun inte alls var på, så hela tvättrummet och omklädningsrummet var väldigt kallt. Stackarn bara grät och grät, åt inget och lugnade inte ner sig innan vi fick vinterhalaren på honom och lindat in honom i babyskyddet. Hoppas han inte fick traumor för simmandet av det.

Fotona har Kuvauspalvelu Molskis tagit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!