torsdag 1 mars 2012

Help needed

Vi har likadana skåp i vårt sovrum och i barnrummet. I båda ändorna finns en rad med hyllor och i mitten en lång stång med tomrum under. I vårt klädskåp har vi skaffat två låga förvaringssystem med utdragbara korgar, typ Elfa men något billigare märke. Nu vill jag hitta ett likadant (högt) förvaringssystem men med plastkorgar, som de här  

ANTONIUS Stativ/låda/arbetsskiva IKEA Arbetsskiva i extra tålig folie; ger en slitstark arbetsyta. Påbyggbar på höjden; clips medföljer. 


























Antonius korgarna på Ikea. Problemet är att systemet får vara max. 50 cm djupt och Ikeas Antonius inte ryms in i skåpet. Andra problemet är att jag inte har hittat plastkorgar någon annanstans än på Ikea och det måste absolut vara plast- eller andra korgar med inte hål på eftersom meningen är att sätta leksaker i korgarna och minsta legoklossarna och andra småsaker faller ut. Jag har en vision om ett städigt barnrum där leksakerna inte är huller om buller i färggranna lådor längs med väggarna. Då dom inte är utspridda på golvet that is.

Skåpet är så pass stort att ungarna inte behöver så mycket utrymme för sina kläder och rummet så pass litet att det inte riktigt ryms några extra förvaringssystem där så då är ju det enda och bästa alternativet att förvara leksakerna i det stora skåpet. Dessutom skulle alla leksaker få en egen låda så de skulle hållas i bra ordning. Legona, träklossarna, kärlen ochbesticken, småbilarna, docksakerna, instrumenten, mjukdjuren mm. Perfekt! Men var, VAR hittar jag ett förvaringssystem i stil med Elfa/Antonius med plastkorgar som är max. 50 cm djupa?! Help me!! Please!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!