söndag 2 december 2012

Bonushund

Det här veckoslutet har vi haft vår Bonushund, Paavo, på besök igen. Jag tror jag skrev förra året om honom när han var hos oss en vecka, att han är en av de få hundar som våra hundar tycker på riktigt om, eller flickhunden i alla fall. Och Paavo tror jag är en av två hundar som de i nuläget accepterar att vistas i deras hem en längre tid. Och Flickan är ju så förälskad i Paavo. Synd bara att han den här gången var lite stressad så han morrade och gav ett varnande nafs åt Flickans håll fast hon bara pajade honom snällt. Vet inte om det var bara luften han nafsade, men inga märken blev det på Flickan i varje fall. Stackarn som hamnar ut för sådana här situationer!

Efter den här incidenten vaktade vi noga då barnen var vakna och ibland fick Paavo gå till vindfången eller övre våningen för att kunna vara i fred och i lugnet. Fast han är van med barn (till hans familj hörs inte barn) är vår duo kanske inte den stillsammaste och tystaste så det tar nog säkert på nerverna, speciellt när hunden redan har lite stressmoment hemma med ändrade förhållanden. Idag var han redan mycket piggare och mer likt sig själv.

Vi har haft fullt upp med det här vaktandet och att passa ihop sköttider både för barn och hundar, och så har min data blivit lite fixad igen så det har inte blivit någon tid att blogga. But now I'm back!

Killarna trötta efter länken.



































Pavechkin, storöra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!