tisdag 11 december 2012

Fotosessionen

Vi hade en ganska snabb fotosession då jag försökte få någon sorts bild på ungarna till julkort men är inte riktigt nöjd med slutresultatet. Det blev en massa såna här bilder och bilder där andra barnet är skarpt och det andra har en härlig, superfin min men ansiktet är alldeles suddigt.




































Eller så intresserade ingendera sig av att bli fotad och tittade bara åt helt annat håll...

Men, nog fanns det ungefär en bild vi kan använda. Fast jag inte tycker att den ger någo hipphej hurraa feelisar. Ingen nära på så fin bild fanns det som förra årets julbild, tycker den hade en så fin och lugn stämning.



Ja och så kommer vi till den årliga diskussionen, får man skicka julkort med sina barns bilder på? Det här är andra året som vi skickar/ger julkort med barnens bilder på, Flickans första jul skickade vi faktiskt inga julkort alls. Men de vi gett ett sådant kort med bild på har varit sådana människor som vi verkligen vet att uppskattar det eller som inte tar illa upp. T.ex. mor- och farföräldrar, faddrar, våra syskon och en del släktingar och andra kompisar. Och fast vi vet att en av Flickans faddrar haft svårigheter att få barn tror vi inte att den personen tar illa upp fast vi ger ett kort med våra barn på. Inte gör vi det för att fittas och jag vill tro att den personen är intresserad av att vara i våra barns liv fastän denne inte fått egna barn än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du kommenterar!