fredag 26 oktober 2012

Fredagsfiilis


Oj, vad bra fiilis vi haft det med barnen idag. Förutom ett utbrott har alla varit glada och nöjda. Vi sov t.o.m. bra förra natten. Bara Flickan ville på wc en gång, men Lillgubben sov från ca. 20.45 till 07, kanske bästa natten ever för honom. Och då är han lite flunsig nu. Även Flickan visar lite tecken på att bli flunsig, är lite täppt nu efter dagssömnen. Men ute var båda två ivrigt och glatt. Helt ljuvligt höstväder (det är inte vinter än fast det snöade) med alla fina, färggranna löv:



Så här mycket löv fanns det, att fötterna täcktes.




 En rolig bildserie på Flickan i lövhögen.




"Fiiina löv!"

Lillgubben somnade tyvärr, så han hann inte med i lövhögsleken:

4 kommentarer:

  1. Oj vad roligt att han sovit en så lång sömn! Bra gjort Lillgubben!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen roligt! Du kan tänka min förundran när jag vid sjutiden gick och hämtade honom från sin säng och började fundera på natten och kom fram till att han inte vaknat en enda gång :) Tolvtiden var han antingen vaken eller talade i sömnen men grät inte och fortsatte sova av sig sjäv. Härligt att det äntligen börjat löpa! Hoppas att Kevin hittar sömnen snart!! Har ni förresten märkt någon skillnad efter osteopatin?

      Radera
  2. Svar
    1. Tack! :) För en gångs skull hade jag kameran med mig ute. Den är så stor att den inte går att sätta i någon ficka och när vi har sittdelen i vagnen så hålls den inte där heller, i liggdelen skulle den ju hållas. Jag har panerat att sy eller fixa någon sorts liten väska/påse att alltid ha hängandes på vagnen där man sku kunna sätta just kamera, plånbok, nycklar, telefon... :)

      Radera

Tack för att du kommenterar!